кадър Нова телевизия Известният телевизионен водещ Део вече живее на село

...
кадър Нова телевизия Известният телевизионен водещ Део вече живее на село
Коментари Харесай

Део стана селянин, гледа домати и праз в Годеч

кадър Нова телевизия 

Известният ефирен водещ Део към този момент живее на село със фамилията си и лека-полека навлиза в тайните на земеделието. Това сподели репортаж в предаването „ На кафе “ по Нова телевизия. Екипиран с гумени ботуши и работни ръкавици, той разноски феновете в градината си, където има оранжерия с домати и лехи с тиквички и праз.

„ Което е както би трябвало, различен го е правил, което е погрешно съм го правил аз “, разяснява водещият, който се занимава с градинарство към този момент две години. Голяма помощ в това начинание му оказва брат му. Той му оказал помощ за монтирането на оранжерията. „ На упътването пишеше, че се сглобява да 3-4 часа. Три дни се мъчихме! “, призна телевизионната звезда.

Негови звездни другари му идват на посетители и му оказват помощ да усъвършенства стопанството. Певецът Орлин Павлов да вземем за пример му подарил винтоверт, като схванал, че няма.

Въпреки компликациите, Део и фамилията му се усещат добре в селския си парцел и считат да продължат да живеят там. „ Всичко това с тези две леви ръце съм го направил “, похвали се с усмивка водещият, който от дълго време е мислил за напусне София.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР